vrijdag 14 augustus 2009

Het onderbroekendilemma

Nemen we twee of drie onderbroeken mee, voor 2,5 weken vakantie?



Op het moment dat je bezig bent je spullen te verzamelen, die je denkt nodig te hebben voor je expeditie, hou je er nog geen rekening mee dat je zonder extra kosten max. 10kg hand - en 20kg bagage het vliegtuig in mag nemen. In al onze enthousiasme verzamel je altijd te veel spullen en ga je nadien spulletjes netje terug leggen in de klerenkast. Hierbij hou je altijd rekening met 'need to have' en 'nice to have'. Bepaalde vorm van luxe kan je echt happy maken een hoge berg. Een paar schone sokken.... een extra onderbroekje.... een extra dik slaapmatje. Ze werken allemaal mee aan dat fijne gevoel van frisheid..... Onder het motto "niet schoon maar wel fris".



De tassen zijn gepakt. Matthijs komt op een totaal van 26.5kg aan bagage waar Kim op 28.9kg is uitgekomen. Kim heeft een redelijke hoeveelheid aan voedsel (powerbars en energiefood) in zijn handbagage zitten. Nu maar afwachten hoe de Russische douane beambten dit om 05h00 's ochtends onder het genot van een ochtend humeur gaan afhandelen..... Maar ja, dat alles wel met schone sokjes en een fris onderbroekje....:-)



18h50 vertrekt de trein uit Tiel.... Op schiphol de tassen laten sealen waarna wij een kleine seremonie bij de Burger King zullen ondergaan. Om 23h40 vertrekt onze Toepeljeff airlines naar Moscow en begint het avontuur......



до свидания Kim en Matthijs

2 opmerkingen:

  1. Jullie zullen nu wel zo´n beetje richting de gate gaan, hopelijk heeft het goed gesmaakt bij de BK, want je moet nog even.
    Het is geen fijn vooruitzicht om 2 weken alleen, maar natuurlijk wel met vrienden, te moeten doorbrengen. Maar wel helemaal geweldig dat ik toch een bed vol met liefde aantrof!!!
    Daar kan ik wel 2 weken op teren.....
    Kus, Marie-Louise

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lees ik even op Twitter of jullie al lekker liggen te slapen, blijk ik toch echt een zwerver aan de haak te hebben geslagen???
    Hopelijk is het toch het park niet geworden, hoewel, slaapt (als het tenminste mooi weer is) misschien best lekker in de open en gezonde Moskouse lucht...
    Blijf jullie volgen...
    Kus, Marie-Louise

    BeantwoordenVerwijderen